Over ons

Na het behalen van mijn diploma Accountancy-Fiscaliteit aan de Mercator hogeschool in Gent in 2002, startte ik mijn loopbaan in een middelgroot accountantskantoor. Na een 10-tal jaar grondige ervaring opgedaan te hebben behaalde ik in 2012 mijn erkenning als accountant en belastingsconsulent bij het beroepsinstituut IAB-IEC. Toen begon ook ons verhaal. 

Eerst begonnen we kleinschalig vanuit ons thuiskantoor. Maar al snel groeiden wij uit tot een volwaardig accountantskantoor.  Sinds begin 2021 kan u ons dan ook terugvinden in ons nieuw kantoor aan de Kortrijksesteenweg.

Wij kiezen bewust voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak. Zo staan wij erop dat u als klant één aanspreekpunt hebt binnen ons kantoor. Op die manier willen wij u verzekeren dat u altijd correct en snel wordt geïnformeerd. Wij willen meedenken met onze klanten en een echte meerwaarde bieden in uw zelfstandige activiteiten.

Wij zorgen er ook steeds voor dat we voldoende bijscholingen en opleidingen volgen. Zo blijven we steeds up-to-date om u zo goed mogelijk bij te staan.
En indien nodig omringen wij ons ook met specialisten, makelaars, bankiers, notarissen, revisoren, advocaten …

U kan bij ons altijd vrijblijvend terecht, ook buiten de gewone kantooruren. Wel graag na afspraak, zo kunnen wij zeker voldoende tijd voor u vrijmaken.

Scroll To Top